понеділок, 15 березня 2010 р.

ЯКА ГРУПА КРОВІ — ТАКІ ВИ У ЛЮБОЩАХ...

ЯКА ГРУПА КРОВІ — ТАКІ ВИ У ЛЮБОЩАХ
Група крові — це те, що є незмінним в організмі людини протягом життя. Від неї залежать наші уподобання в їжі, схильність до певних хвороб і навіть сексуальний темперамент. Бо, за дослідженнями вчених-гематологів, кожній групі крові властиві свої кількість і склад статевих гормонів. Бажаєте дізнатись, хто ви — сексуальний гігант чи пуританець— знайдіть далі свою групу крові.
Група О (І)
Люди з цією групою крові енергійні, товариські, мають силу волі, вміють налагоджувати контакти, чим частенько користуються. І чоловіки, і жінки з цією групою швидко знайомляться й у перший же вечір можуть перейти до інтиму. Правда, зранку також із легкістю можуть розбігтися і більше ніколи не бачитись. У ліжку вони досить темпераментні, із задоволенням фантазують і експериментують, найчастіше просто невтомні.
Група А (ІІ)
Вважається, що її носії — це сумлінні, сором'язливі люди, які акуратно виконують свої обов'язки. Зазвичай вони швидко просуваються службовою драбиною, а все інше вважають другорядним. Вони вірні друзям, рідним і близьким. У них достатній, хоча й не надто бурхливий темперамент. Трудоголіки в роботі, вони не завжди готові зайнятися сексом. Сексуальних заборон для цієї групи не існує. Вони готові робити все, на що згодний партнер. Секс у такому випадку буде приносити повне задоволення.
Група В (ІІІ)
Чуттєві натури, тонкі, обдаровані люди, надійні колеги і друзі. І в роботі, і в сексі вони висувають високі вимоги до себе, колег, друзів. За зовнішнім спокоєм і незворушністю приховується чуйна і вразлива душа. Вони можуть здатися холодними, але коли мова йде про любов, їхні почуття прориваються бурхливо і нестримно. Чоловіки цієї групи крові частіше від інших страждають на імпотенцію. Що стосується дам, то секс для них — обов'язкове доповнення для повсякденного життя.
Група АВ (ІV)
Люди з цією групою крові піддаються нехай не завжди явним, але сильним пристрастям. Вони віддаються на волю почуттів, але ніколи не спалюють останній місток, щоб можна було повернутися. Кохання для них не стільки радість, скільки джерело душевного розладу. Постійні ревнощі і підозрілість, болісні сумніви змушують їх займатися сексом щоразу як востаннє. І чоловіки, і жінки з четвертою групою крові часто мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію. До речі, за твердженням дослідників, люди з негативним резус-фактором, незалежно від групи крові, більш сексуальні, ніж ті, в кого позитивний резус-фактор.

Немає коментарів: